subota, 11. svibnja 2013.

Misterij vozača iz Novog Travnika

     Mi smo Torij1573, grupa što bivših, što postojećih korisnika YT platforme. Ponovit ćemo, ali i osvježiti neke činjenice o korisniku iste mreže, stanovitom 'Petru Krešimiru Trpimiroviću' ili kako ga mi volimo nazvati, o Malom Kreši. Prateći razne forume i portale uvidjeli smo da je RTVHRHB stvorio probleme HRT-u prijavivši ih da su povrijedili njegova autorska prava

 Istim načinom je udario i na HRT (Screenshot: YouTube)

     Neki od sudionika koji su skloniji raznim teorijama zavjera idu toliko daleko tvrdeći da je to osoban obračun nekoga s HRT-a i Malog Kreše. Ima i onih koji sumnjaju da iza kanala Torij1573 stoji netko, ponovno s HRT-a. Nitko ne stoji iza nas iako moramo zahvaliti, od srca, HRT-u i osobama koje su pročitale naše razne postove i odlučile provjeriti što je istina. Da nismo govorili istinu, RTVHRHB bi još uvijek zarađivao na ukradenom materijalu. 
     Na forumu HercegBosna.org možete pročitati post korisnika NiX koji tvrdi: "Tko? Pročitaj prošlu stranicu, u kojoj sam naveo da nemam ništa sa ovim, no pratim dešavanja, prejebeno." Upravo je NiX, naš Krešimir, miran obiteljski čovjek iz Novog Travnika u Bosni i Hercegovini. Osoba NiX, uopće nije malena rastom, a pravo mu je ime zaista Krešimir
     U svemu ovom, tužno je reći da se ne radi o balavcu, već o obiteljskom čovjeku koji je mogao korisnije iskoristiti vrijeme u igri sa svojom djecom i suprugom, nego gubiti vrijeme održavajući najmanje desetak što kanala, što profila. Pitamo se kako taj vozač nađe vremena za cjelodnevne aktivnosti na bezbrojnim društvenim mrežama? Ne vjerujemo da mu supruga pomaže s obzirom da uz pjesmu Novih Fosila ipak mora brinuti o malodobnoj djeci.
     Sve je krenulo kada nam je spomenuti strvinar počeo prijavljivati i gasiti kanale, jer je namjeravao zarađivati ilegalno postavljajući materijale čiji su vlasnici autorskih prava bile TV kuće: HRT, RTL, NovaTV i neke producentske tvrtke iz Zagreba. Kanali su nam počeli nestajati jedan za drugim sa sličnim materijalom kakav je bio i kod Malog Kreše, ali on je nastavio postavljati serije i dokumentarce bez zastoja. 
 

 Mali Krešo u akciji! (screenshot: YouTube) 

     U međusobnoj komunikaciji shvatili smo da se radi o istoj osobi koja je mijenjala podatke na prijavama. To nam je bio signal da se radi o istoj osobi i da moramo nešto poduzeti. Složili smo jedan video uradak s namjerom da ga isprovociramo i izvedemo na čistinu. Video smo nazvali: Laž zvana RTVHRHB - Tko i zašto prijavljuje hrvatske YT korisnike?, i zaista je naše autorsko djelo. Sve što je navedeno u videu je istina, a to je Malog Krešu ponukalo da to prijavi kao krađu svog autorskog prava. 

 Zašto reagirati ako 'Torij1573' laže? (Screenshot: YouTube)

     Video je maknut, no nismo se iznenadili. Strvinar je učinio upravo ono što smo i očekivali. Potvrdio je sva naša nagađanja. Vuk dlaku mijenja, ali ne i ćud. Zar ne Krešimire? Da vam ne duljimo... Povijest možete pročitati s ranijh postova.

2 komentara:

 1. torij1573 jebem ti sve nije on hercegovac nego moj jaran bosanac.Pusti čovijeka na miru. plati mi ćevape i pivu pa ču da ti kažem ko je on. Znam ga garant.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pozdrav "Krešin jarane".
   Čovjek je sada pušten na miru, tako da se ne moraš brinuti oko toga. Kažeš, reć ćeš mi tko je on za pivu i ćevape? Hah! Pa kakav si mu onda ti to 'jaran' kad si ga spreman izdat za pivu i ćevape?! Kakvo je to onda prijateljstvo? Ajd' vrati se tamo odakle si došao, i šuti.

   Lijep pozdrav.

   Izbriši